Hyra förråd i 4 enkla steg

Är Self-storage ett nytt begrepp för dig?
I följande fyra enkla steg förklarar vi för dig hur du kan lösa dina utrymmesproblem och sätta dina saker i säker förvaring


Shurgard har designats för att vara enkelt. Här följer några punkter som du bör känna så att allt flyter smidigt särskilt på inflyttningsdagen.

Skriva kontrakt

  • Innan du flyttar in ska du skriva på ett kontrakt så det är viktigt att du kommer på kontorstid och har ca. 15 till 30 minuter på dig att fylla i alla uppgifter på inflyttningsdagen.
  • Du ska ha med dig en giltig legitimation (körkort, id-kort eller pass). Det kan också vara en god idé att ta med en kopia av din bokningsbekräftelse som du fått via mejl, detta är dock inte obligatoriskt.
  • För att vara på den säkra sidan ska du ha en försäkring som täcker innehållet i ditt förråd.
    Om din hemförsäkring inte täcker ditt förråd kan du välja att teckna en försäkring med Marsh—som erbjuder en försäkringspolicy som skräddarsytts för Shurgards kunder.

Åtkomst till ditt förråd

  • Så snart du skrivit på hyreskontraktet visas du till ditt nya förråd och får du en pinkod som är din personliga åtkomstkod till anläggningen som du använder för att öppna den elektroniskt styrda säkerhetsgrinden.
  • Med din pinkod har du sedan fritt fram under åtkomsttiderna. Vi har öppet hela veckan, 365 dagar om året. Kolla på vår webbplats för vilka tider som gäller för just din anläggning. Kontors- och åtkomsttiderna kan variera något beroende på anläggning.

Flytta in i ditt förråd

  • Använd gärna våra gratis kundvagnar. Med en vagn sparar du både tid och kraft, du hittar dem över hela anläggningen.
  • Du kan få fler nyttiga tips och goda idéer under rubriken förvaringstips, en praktisk lista över allt som du behöver veta om Self-storage.
  • Och glöm inte bort att dra nytta av våra medarbetare på anläggningen. De vet allt som är värt att veta förvaring och de har som uppdrag att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt förråd.

Hitta en anläggning nära dig och kolla på våra attraktiva priser

Ring för en gratis offert

020 012 5148

Ring tillbaka till mig

Ring mig

Allmän information