Hyra förråd i 4 enkla steg

Är Self-storage ett nytt begrepp för dig?
I följande fyra enkla steg förklarar vi för dig hur du kan lösa dina utrymmesproblem och sätta dina saker i säker förvaring

En bra förberedelse ära och o för en lyckad flytt

På de följande sidorna får du tips på flytt, förpackning och förvaring från våra experter. Du kan också ladda hem och skriva ut sidorna för att ha dem tillhands under förberedelserna:

Se till att ha tillräckligt med förpackningsmaterial tillhands. Det här behöver du

  • Flyttlådor: se till att ha lådor i alla möjliga storlekar så att du kan maximera utrymmet i ditt förråd. Våra hänggarderober och extra stora lådor kan vara en smart lösning.
  • Förpackningsmaterial: mindre stress och snabbare inpackning när du har rätt flyttmaterial — som bubbelplast, glasförpackning, madrasserade lådor och möbelöverdrag – till hands och i tillräcklig mängd och antal för den ultima flytten.
  • Tejp: använd bara den bästa tejpen som verkligen håller, det lönar sig i längden när lådorna hålls hela. Snopet om tejpen tar slut mitt under inpackningen, så underskatta inte mängden tejp som går åt!

Allt packat och klart? Nu saknas bara ett sista steg. Ta med dina tillhörigheter till Shurgard, skriv på kontraktet och flytta in.

Hitta en anläggning nära dig och kolla på våra attraktiva priser

Ring för en gratis offert

020 012 5148

Ring tillbaka till mig

Ring mig

Allmän information