Packningstips

Vi på Shurgard är angelägna om att du trivs och har det bra hos oss. Här följer några inpackningstips från proffsen. Som sann expert på förvaringsutrymmen kan vi hjälpa dig med professionella förpackningsmaterial som flyttkartonger, tejp och förpackningsmaterial.

Ladda ner vår magasinering och packning av tips (PDF - 1,6 MB)


Råd från experten

 

Använd den rätta lådan
Vanligtvis behöver du fyra små till medelstora lådor för varje stor låda. Använd de små lådorna för tunga saker som böcker och tallrikar; de stora lådorna för lättare saker som sänglinne, filtar och dukar.

Packa inte i för mycket
Packade lådor ska inte väga mer än att du kan bära dem utan besvär. Du vill också att lådorna ska fortsätta vara fyrkantiga och inte bukta ut längst upp eller på sidorna så att de är stabila när du staplar dem.
 
  Etikett Etikett Etikett
Märk innehållet i varje låda med en tjock svart markeringspenna. Du vill inte behöva gissa när du sen öppnar lådorna och sprider ut allt på golvet.
Denna sida upp
Var extra tydliga med att märka lådor som alltid måste ha samma sida upp – t.ex. lådor med glas, tavelramar och lampor som annars lätt kan skadas.
 
 

Det är inte skräp
förrän du lägger sakerna i sopsäckar! Sopsäckar blir mosade, går sönder, rivs sönder och ännu värre – kan bli fulla av mögel från bristande ventilation. För professionellt resultat ska du använda lådor och ordentligt förpackningsmaterial.

Tejp har betydelse
Packtejp av bra kvalitet är viktigt. Du vet att du fick din tejp från Shurgard när den fortsätter att fästa!

 
  Häng upp kläderna
Du förvarar inte fina kläder i en hög hemma, så varför packa dem i en låda här. Använd garderobslådor. De fungerar också utmärkt för gardiner och andra tyger som behöver lite kärlek och omvårdnad och utrymme för att andas.
Tänk småskaligt
Många lagrade föremål kan göras mindre, speciellt sängramar. Fäst samman ramarna med några varv tejp (ta den icke-klistriga sidan så det inte blir några tejprester). Lägg skruvar i plastpåsar och tejpa fast dem vid ramen.
 

 

Ring för en gratis offert

020 012 5148

Ring tillbaka till mig

Ring mig

Allmän information