Magasinering i Göteborg

Det ska va' gôtt å leva, annars kan de' kvetta… Har du samlat på dig en massa saker, eller har du tänkt renovera och behöver ett förråd för att magasinera möbler under tiden? I Storgöteborg är utrymme dyrt, men även du som bor i resten av Västergötland, Bohuslän eller norra Halland kan behöva säkra lagerlokaler i Västra Götalands läns handelscentrum. Testa magasinering hos Shurgard i Göteborg, så blir det gôtt å leva.


Shurgard i Göteborg: hyra förråd från 1 kr för första månaden


Vänd dig till Shurgard för att hyra förråd! Vad du än behöver ha i tryggt och säkert förvar så finns vi här. När den första månadshyran bara kostar 1 krona* (ingen minsta bindningstid), för våra lagerlokaler, så blir det gôrbilligt att hyra förråd också.

Välj en av anläggningarna i eller runt Göteborg för att få en pris

Flexibla och säkra lager i Göteborg, Västra Frölunda och Mölndal


Vi på Shurgard har gjort magasinering och förvaring så enkelt som möjligt. I och runt Göteborg går det lätt att ta sig till våra anläggningar med (skåp)bil eller Västtrafiks buss och spårvagn, och du ska inte behöva knô dig in med bilen. Överallt hos oss är det lätt att få i och ur dina saker och du får egen nyckel och PIN-kod. På varje anläggning sitter övervakningskameror, så du slipper oroa dig – grejerna är i tryggt förvar.

 

  • Vi har gott om parkeringsplatser.
  • Du kommer åt ditt lager eller förråd varje dag (på vissa anläggningar dygnet runt).
  • Förrådet är tryggt och säkert med kameraövervakning.

Med allt regn vi har på Västkusten, så har vi noga sett till att alla våra förråd är torra och har bra ventilation. Vi säljer flyttkartonger, bubbelplast, tejp… och allt annat du kan behöva för att förpacka dina värdesaker eller magasinera möbler ordentligt och förvara dem tryggt.

 

Det är gôrskôj att bo, jobba eller studera i Göteborg, men det är inte lätt att få tag på extrautrymme eller lagerlokaler för förvaring. Du som pluggar vid Göteborgs universitet, Chalmers eller någon av alla folkhögskolor och andra skolor som finns i Storgöteborg, kan testa vår magasinering för studenter som hjälper dig under terminen eller sommarlovet. Till dig som har företag ordnar vi rimliga priser på lager med vår magasinering för företag. Du som bara bor för trångt och behöver plats för att till exempel magasinera möbler kan boka privat magasinering och välja bland våra olika flexibla och billiga förråd i Göteborg och Mölndal.

 

Vi har fem anläggningar runt om i Storgöteborg, bland annat på Backaplan, i Mölndal och Munkebäck. De är placerade nära E6, E20 och E45, från Gamlestaden i öster och Hisingen i norr, till Frölunda i väster och till Mölndal i söder, så att du lätt ska kunna ta dig till en Shurgard-anläggning nära Göteborg.

 

Klicka på någon av anläggningarna här ovanför och boka ditt förråd direkt.

Vi har även magasineringslösningar i


Hyr nu och betala endast 1kr för första månadshyran
Ta en virtuell Shurgard tur

Ring för en gratis offert

020 012 5148

Ring tillbaka till mig

Ring mig