Magasinering i Malmö

Det är i Malmö och Skåne län det händer! Vare sig du bor här och arbetar eller studerar, på Malmö högskola, Lunds universitet eller någon annanstans, så är det inte alla i storstadsområdena som har plats över. Du kanske behöver förvara studiepärmarna någonstans, magasinera möbler eller skaffa lagerutrymme för företaget? I Shurgards lagerlokaler kan du testa förrådsmagasinering och förvara saker utan att ruinera dig.


Shurgard i Malmö: hyra förråd från 1 kr för första månaden


Har du kanske flyttat till Malmö från Danmark? Välkommen! Men oavsett var du bor, arbetar eller studerar, så kan du lugnt vända dig till Shurgard för att hyra förråd. När den första månadshyran bara kostar 1 krona* (Shurgard har ingen minsta bindningstid), i svenska pengar, så blir det smidigt att hyra förråd också.

Välj en av anläggningarna i västra Malmö för att få en pris.

Flexibla och säkra lager i Malmö, Lund och Helsingborg


Magasinering ska vara så enkelt som möjligt, säger vi på Shurgard.

 

Alla våra anläggningar i och runt Malmö går lätt att ta sig till:

 

  • Skånetrafikens buss och Pågatåg tar dig till alla våra anläggningar i västra Skåne.
  • Kommer du i (skåp)bil har vi gott om parkeringsplatser, även i Malmö.
  • Ditt lager eller förråd är tillgängligt varje dag (på vissa anläggningar dygnet runt!)
  • Du får en egen nyckel och PIN-kod.
  • Våra lagerlokaler är övervakade med kameror, så att du kan vara säker på att du får en säker förvaring för pengarna.

Dessutom kan du köpa flyttkartonger, bubbelplast, tejp… och annat sådant som du kan behöva för att förpacka dina värdesaker ordentligt och förvara dem tryggt. Trots läget i västra Skåne våra är förråd dessutom garanterat torra och har bra ventilation.

 

Även om både Söderslätt och Lundaslätten är stora, är det inte så lätt att få tag på extrautrymme eller lagerlokaler för förvaring. Du som studerar vid Lunds universitet, Malmö högskola eller någon annan skola i västra Skåne kan testa vår magasinering för studenter som hjälper dig under terminen eller sommarlovet. Företagare kan få hjälp med rimliga priser på lager genom vår magasinering för företag. Du som vill slippa använda skohornet för att få in allt i garderoben hemma och få plats för att magasinera möbler har möjlighet till privat magasinering bland våra olika smidiga och billiga förråd i Skåne.

 

Vi har fyra anläggningar runt om i västra Skåne: på Lundavägen och Ystadvägen i Malmö, i Helsingborg och i Lund. Alla anläggningar är placerade nära E6, E22, E65 och väg 16/108, så du tar dig enkelt till en Shurgard-anläggning, oavsett om du utgår från Turning Torso, Katedralskolan eller Kärnan.

 

Klicka på någon av anläggningarna här ovanför och boka ditt förråd direkt.

Vi har även magasineringslösningar i


Hyr nu och betala endast 1kr för första månadshyran
Ta en virtuell Shurgard tur

Ring för en gratis offert

020 012 5148

Ring tillbaka till mig

Ring mig