Magasinering i Stockholm

Numera är det i Stockholms län och Uppsala närmast en lyx att ha ett extrarum hemma eller lagerutrymme på företaget. Även om du bor utanför, i Mälardalen, Uppland eller Södermanland, är det sällan lätt att hitta ett bra ställe för magasinering av vintersportutrustningen, mosters gamla farfarsklocka eller alla pärmar från studietiden. Så hur ska du hitta lagerlokaler för dina viktiga saker utan att ruinera dig? Testa förvaring hos Shurgard!


Shurgard i Stockholm: hyra förråd från 1 kr för första månaden


Smarta stockholmare, sörmlänningar och upplänningar vänder sig till Shurgard för att hyra förråd antingen vi behöver ha våra privata saker eller viktiga handlingar i tryggt och säkert förvar. När den första månadshyran bara kostar 1 krona* (Shurgard har ingen minsta bindningstid) för våra lagerlokaler, så blir det även kostnadseffektivt att hyra förråd.

Välj en av anläggningarna i eller runt Stockholm/Uppsala för att få en pris

Flexibla och säkra lager i Stockholm, Uppsala och Södertälje


Vi på Shurgard har gjort det så enkelt som möjligt att magasinera möbler.

 

Alla våra anläggningar i och runt Stockholm går lätt att ta sig till:

 

  • Alla ligger nära SL:s buss och tunnelbana
  • Vi har gott om parkeringsplatser.
  • Det är lätt att få i och ur dina saker ur (skåp)bilen.
  • Du kommer åt ditt lager eller förråd varje dag (på vissa anläggningar dygnet runt!)
  • Du får en egen nyckel och PIN-kod.
  • Tryggt och säkert förvar: varje anläggning har övervakningskameror.

Givetvis är alla våra förråd torra och har bra ventilation, men du kan även köpa flyttkartonger, bubbelplast, tejp… och allt annat du kan behöva för att förpacka dina värdesaker ordentligt och förvara dem tryggt.

 

Det är roligt och effektivt att bo, jobba eller studera i Stockholm eller Uppsala, men det är inte lätt att få tag på extrautrymme eller lagerlokaler för förvaring. Du som pluggar vid Uppsala universitet, Stockholms universitet, KTH eller någon av alla andra skolor som finns i Mälardalsområdet kan testa vår magasinering för studenter som hjälper dig under terminen eller sommarlovet. Du som har företag kan få hjälp med rimliga priser på lager genom vår magasinering för företag. Du som bara behöver mer utrymme hemma och plats för att magasinera möbler har möjlighet till privat magasinering bland våra olika flexibla och billiga förråd i och runt Stockholm.

 

Vi har 21 anläggningar i och runt Stockholm, bland annat i Uppsala, Vällingby och vid Kungliga Tennishallen. Alla anläggningar är placerade nära E4, E20 och E18, från Täby och Nacka i öster och Uppsala och Väsby i norr, till Jakobsberg och Vällingby i väster och till Södertälje och Handen i söder, så att du lätt ska kunna ta dig till en Shurgard-anläggning.

 

Klicka på någon av anläggningarna här ovanför och boka ditt förråd direkt.

Vi har även magasineringslösningar i


Hyr nu och betala endast 1kr för första månadshyran
Ta en virtuell Shurgard tur

Ring för en gratis offert

020 012 5148

Ring tillbaka till mig

Ring mig