Priser för magasinering

Shurgards priser är transparenta: du hittar alla priser på vår webbplats.

Uppge postort eller postnummer för att visa priset för ett visst förråd. Använd sökrutan eller kartan till höger för att hitta en anläggning nära dig och sök ett pris.


Prisförklaring

Hos Shurgard har vi ett stort utbud av förvaringsmöjligheter. Du kan till exempel hyra förråd med eller utan ventilation, eller välj ett förråd som du kan köra ända fram till för enkel i- och urlastning.

Priset för förrådet baseras på storlek, läge och tillval. Du kan alltid hitta ett billigt och bra alternativ för dina förvaringsbehov. Hos Shurgard betalar du aldrig mer än du behöver eller för onödigt utrymme eller för onödiga egenskaper. Hos Shurgard hittar du alltid billig magasinering som möter dina krav.

1. Storlek

Shurgard har förråd i alla storlekar. Använd vårt händiga mätverktyg för att beräkna ytan på ditt förråd.

Tänk på att du alltid när som helst och gratis kan flytta till ett större eller mindre förråd.

2. Läge

Shurgard har 21 anläggningar i Stockholmsområdet inklusive Södertälje och Uppsala, 5 anläggningar i Göteborg och 4 anläggningar i Malmö, Lund och Helsingborg.

Om bästa pris är viktigt och du inte behöver ha nära till ditt förråd kan det vara en idé att  titta på andra Shurgard-anläggningar som kan erbjuda billigare förråd.

3. Förrådets egenskaper

Våra förråd kan skräddarsys efter dina behov. Priset baseras på dina krav.

  • Direkt åtkomst: du har direkt åtkomst med bil för enkel lastning och lossning.
  • Bottenvåning: den här typen av  förråd befinner sig på markplan.
  • Våningsplan, åtkomst med hiss: den här typen av förråd befinner sig inte på markplan, utan nås med stor varuhiss. Dessa förråd är ofta billigare.
  • Ventilerat förråd: klimatkontrollerade förrådsutrymmen har ventilation som reglerar luftflödet .

  Vad ingår i priset?

  • Säkerhet: känn dig lugn med vår kameraövervakning och din personliga pin-kod.
  • Åtkomst alla dagar i veckan: du kan alltid komma åt dina saker.
  • Deposition: du betalar ingen depositionsavgift hos Shurgard.
  • Vagnar: använd våra kundvagnar helt gratis.
  • Flexibilitet: inga obligatoriska långtidsavtal och ingen minsta hyrestid.

  Erbjudanden

  • Flexibla priser
   Vi har regelbundet specialerbjudanden på olika förråd. Dessa erbjudanden gäller under en begränsad tid och för utvalda enheter.
   Sök nu efter erbjudande: reservera en förrådslösning till specialpris nu och få  förrådet till bästa pris innan någon annan hinner före! 
  • Prova på och betala bara 1 kr första månaden
   Alla nya kunder betalar bara 1 kr för första månadshyran, ingen minsta hyrestid hos Shurgard.
   Detta erbjudande gäller utvalda förråd hos Shurgard.

  Annat som är bra att känna till:

  • Lås: för att säkerställa att enbart du har åtkomst till ditt förrådsutrymme kan du köpa ett lås till ditt  förråd hos Shurgard.
  • Försäkring: för att vara på den säkra sidan ska du ha en försäkring som täcker innehållet i ditt förråd. Att försäkra sin egendom ger extra trygghet om något oförutsett skulle hända med dina saker under magasineringen.
  • Administrationskostnad: vi debiterar en administrationsavgift på 150 kr när du blir kund hos oss. Återkommande kunder behöver inte betala denna avgift igen.
  • Förpackningsmaterial: vi säljer flytt- och förvaringslådor av olika typ och storlek. På våra anläggningar kan du också köpa  annat förpackningsmaterial som bubbelplast, tejp och skyddsöverdrag till bra pris. Du hittar alla priser och erbjudanden på våra flyttlådor och förpackningsmaterial på den här webbplatsen och du kan köpa dem på alla våra anläggningar.

  Ring för en gratis offert

  020 012 5148

  Ring tillbaka till mig

  Ring mig

  Allmän information