Om Shurgard Self Storage

Tack vare sin innovativa expertis och kundorienterade inställning har Shurgard idag över 1 000 000 kunder på 221 anläggningar i 7 länder i Europa (Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna och Storbritannien) och 2 200 anläggningar i USA.

Shurgard grundades 1970 i Washington, USA och förser enskilda personer och företag med extra utrymme i specialbyggda minilager för magasinering av ägodelar och varor. 1994 utökade Shurgard verksamheten till Europa och 1995 öppnades den första anläggningen Bryssel. 1998 öppnades den första anläggningen i Sverige. Sedan 2006 samarbetar Shurgard med Public Storage, den klart största aktören på magasineringsmarknaden med över 1 miljon kunder på mer än 2 400 anläggningar.

På alla Shurgard-anläggningar bemöts du av kunniga och serviceinriktade medarbetare som hjälper dig till rätta. Shurgards kärnpunkter - service, säkerhet, tillförlitlighet, tillgänglighet och renlighet - är av största betydelse för alla våra kunder världen över. Framgången i Europa vittnar om vår förmåga att omsätta våra värderingar i service.

 

Lediga tjänster
Lediga tjänster på Shurgard. 

Jobba på Shurgard

 

Kontakta oss
Hur du kontaktar oss.

Kontakta Shurgard

Verkställande chefer

 

Marc Oursin
Chief Executive Officer

 

Jean Kreusch
Chief Financial Officer

 

Duncan Bell
VP Operations

 

Ammar Kharouf
VP Human Resources and Legal

 

Jean-Louis Reinalda
VP Real Estate