BÄSTA PRIS. BÄSTA SERVICE.
Meny Menystängning
Hitta magasinering nära dig
eller

Shurgards anläggningar nära dig

Magasinera medan du hyr ut ditt hem

Barnen har flyttat ut men du är ännu inte redo att skiljas från er familjebostad? Det har vi full förståelse för. I stället för att låta rummen stå oanvända väljer alltfler att göra om de extra rummen till ”bed and breakfast”-boende.

Att registrera ditt hem på Airbnb och hyra ut till människor du aldrig har träffat förut kan vara ganska spännande. Men du vill förmodligen inte att dina personliga ägodelar ska vara kvar när gästerna är där.

Det kan därför vara praktiskt att magasinera om du vill hyra ut ett rum

  • Skapa utrymme: Magasinera saker som du inte behöver dagligen så att du kan göra om ditt extrarum till ett attraktivt Airbnb-rum.
  • Få dina gäster att känna sig som hemma: Få gästerna att känna att de verkligen är för sig själva genom att magasinera dina personliga tillhörigheter.
  • Integritet och sinnesfrid: Om du magasinerar saker som är värdefulla för dig – och vet att de är i tryggt och säkert förvar – vågar du prova på denna nya uthyrningsform.
Hitta magasinering nära dig (skriv in postnummer eller ort)

Hur Shurgard kan hjälpa till

  • Det finns alltid en magasineringsanläggning i närheten: Eftersom vi har 36 anläggningar i Sverige är vi aldrig långt borta om du behöver hämta något.
  • Förrådsstorlekar mellan 1 och 30 kvadratmeter: Oavsett om du hyr ut ett extrarum eller hela ditt hem kan Shurgard erbjuda den förrådsstorlek du behöver.
  • Få expertråd: Du kan alltid diskutera med vår anläggningspersonal om du behöver hjälp med att välja det bästa magasineringsalternativet.
  • Fullständig flexibilitet: Hyr in dig hos oss så kort eller så lång tid du vill. Om du vill byta till ett mindre eller större förråd är det också okej.
  • Dina tillhörigheter är i tryggt förvar: En individuell personlig kod ger dig tillträde till anläggningen. Endast du har nyckel till ditt förråd.
    Läs mer om hur allvarligt Shurgard tar på säkerheten.

Klar att boka förråd? Kostar från 1 kr för den första månaden*

Hitta magasinering nära dig (skriv in postnummer eller ort)

Tala med våra experter om dina magasineringsbehov. Ring oss gratis på 020 012 5148

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Genom att ange din e-postadress accepterar du att vi kan kontakta dig via e-post.
Tack så mycket! Vi ringer tillbaka till dig inom 24 timmar.
Ett internt serverfel inträffade. Försök igen senare!
* Kampanjvillkor
Faktiska förrådsstorlekar kan skilja sig från ungefärliga storleksangivelser. Var noga med att inspektera förrådet innan du hyr det.
Feefo Trusted Merchant  Testfakta  Fedessa