BÄSTA PRIS. BÄSTA SERVICE.
Ring gratis 020 012 5148  
Meny Menystängning

Magasineringstips

Vi på Shurgard Self Storage är angelägna om att du förstår hur magasineringen fungerar och att du har det bra hos oss. Här följer några tips för en smidig flytt till ditt förråd.

Som expert på förvaringsutrymmen kan vi hjälpa dig med allt som behövs för en lyckad magasinering.

Systematisera dina saker!

Inga gömda skatter här inte. Gör en enkel ritning som den här och peka ut ställena för alla saker du måste hitta igen. Sätt sedan fast den på väggen och låt minnet arbeta hårt på andra ställen.

Systematisera dina saker

Dela upp. Och segra.

Lämna en tydlig väg till mitten av förrådet och sätt saker längs väggarna. Ja, du vill komma åt bakre delen igen – du vet den där mojängen vad den nu heter.

Dela upp – en smart lösning

Håll dig på framkant med oss

Det vill säga, se till att du ställer saker du använder ofta längst fram i förrådet. Det fattade du säkert själv. Men vi var bara tvungna att säga det...

Håll dig i framkant med oss

Tänk ”stapla” när du packar

Använd utrymmet på bästa sätt genom att stapla till taket! Gör detta på ett säkert sätt genom att packa tunga saker längst ner i lådorna så att du får en stabil bas och sätt sedan de tyngsta lådorna längst ner i stapeln. Voilà!

Tänk ”stapla” när du packar

Stå på tå är förbjudet

Bara dåliga saker kan hända när du frestas att sträcka dig för högt och långt. Ha en hopfällbar stege i förrådet så att du kan nå saker som förvaras över huvudhöjd så hörs alltid bara trevliga ord i ditt förråd.

Stå på tå är förbjudet

Optimeringsverktyg

Det är bra att ha några grundläggande saker som skruvmejslar, en hammare, tång och en universalkniv till hands. T.ex. när du ska skruva loss bordsben m.m.

Optimeringsverktyg

Om väggar kunde tala...

Då skulle de säga, ”Välkomna nya lådor, men kan ni ge oss åtminstone en tum”. Allt kommer att funka bra om du håller detta avstånd i minnet så att luften kan cirkulera.

Om väggar kunde tala

Använd kylen/frysen på ett nytt sätt

Använd det ensamma, tomma inre utrymmet till något som får plats. Vi gillar böcker och CD-skivor. Låt bara dörren stå öppen för cirkulationens skull. Mjölken behöver aldrig få veta...

Använd kylen på ett nytt sätt

Klä dig för framgång

Detta visar sig fungera för sängar och möbler också. Täck bara över och sätt på skyddsmaterial som utformats speciellt för att se till att de håller sig i perfekt skick.

Klä dig för framgång

Skräpsaker

Förvarar du tomma papperskorgar? Och hur är det med saker som skyfflar, slangar och trädgårdsredskap? Använd dem för ett organiserat förråd och få mer plats för fler saker!

Släng saker

Undvik otrevlig lukt

Töm bränsletankarna på gräsklippare, grästrimmer och lövblåsar innan de ställs undan. Om du tar bort otrevlig lukt behöver du aldrig bli upprörd över att ekbyrån luktar som en gräsklippare. Håll det i OK skick.

Undvik otrevlig lukt

Använd oss som grannar

Titta in på Shurgard-kontoret och låna en vagn för att flytta tunga saker lätt som en plätt. Bjud oss på tårta som tack om du vill. Choklad är alltid gott.

Använd oss som grannar

Klar att boka förråd? Kostar från 1 kr för den första månaden*

Boka online och spara upp till 15% varje månad*. Endast utvalda förråd.
Hitta magasinering nära dig (skriv in postnummer eller ort)

Tala med våra experter om dina magasineringsbehov. Ring oss gratis på 020 012 5148

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Tack så mycket! Vi ringer tillbaka till dig inom 24 timmar.
Ett internt serverfel inträffade. Försök igen senare!
Feefo Trusted Merchant  Testfakta  Fedessa