BÄSTA PRIS. BÄSTA SERVICE.
Ring gratis 020 012 5148  
Meny Menystängning

Packningstips

Vi på Shurgard vill ge dig bästa möjliga magasineringsupplevelse. Nedan kan du läsa allt du behöver veta om hur du packar dina tillhörigheter som ett proffs.

Som verkliga magasineringsexperter kan vi även hjälpa dig med professionella flyttlådor och förpackningsmaterial, såsom extra stora lådor, garderobslådor, lådinsatser, tejp, bubbelplast, madrassöverdrag och silkespapper…

Om du vill köpa våra flyttlådor och förpackningsartiklar är det bara att du kommer förbi valfri Shurgard-anläggning nära dig.

Använd den rätta lådan

Vanligtvis behöver du fyra små till medelstora lådor för varje stor låda. Använd de små lådorna för tunga saker som böcker och tallrikar; de stora lådorna för lättare saker som sänglinne, filtar och dukar.

Använd rätt låda

Packa inte i för mycket

Packade lådor ska inte väga mer än att du kan bära dem utan besvär. Du vill också att lådorna ska fortsätta vara fyrkantiga och inte bukta ut längst upp eller på sidorna så att de är stabila när du staplar dem.

Packa inte i för mycket

Märk märk märk

Märk innehållet i varje låda med en tjock svart markeringspenna. Du vill inte behöva gissa när du sen öppnar lådorna och sprider ut allt på golvet.

Märk märk märk

Denna sida upp

Var extra tydlig med att märka lådor som alltid måste ha samma sida upp – t.ex. lådor med glas, tavelramar och lampor som annars lätt kan skadas.

Denna sida upp

Det är inte skräp ...

... förrän du lägger sakerna i sopsäckar! Sopsäckar blir mosade, går sönder, rivs sönder och ännu värre – kan bli fulla av mögel från bristande ventilation. För professionellt resultat ska du använda lådor och ordentligt förpackningsmaterial.

Det är inte skräp

Tejp har betydelse

Packtejp av bra kvalitet är viktigt. Du vet att du fick din tejp från Shurgard när den fortsätter att fästa!

Tejp gör skillnad

Häng upp kläderna

Du förvarar inte fina kläder i en hög hemma, så varför packa dem i en låda här. Använd garderobslådor. De fungerar också utmärkt för gardiner och andra tyger som behöver lite kärlek och omvårdnad och utrymme för att andas.

Häng upp kläderna

Tänk småskaligt

Många lagrade föremål kan göras mindre, speciellt sängramar. Fäst samman ramarna med några varv tejp (ta den icke-klistriga sidan så det inte blir några tejprester). Lägg skruvar i plastpåsar och tejpa fast dem vid ramen.

Tänk småskaligt

Klar att boka förråd? Kostar från 1 kr för den första månaden*

Boka online och spara upp till 15% varje månad*. Endast utvalda förråd.
Hitta magasinering nära dig (skriv in postnummer eller ort)

Tala med våra experter om dina magasineringsbehov. Ring oss gratis på 020 012 5148

Feefo Trusted Merchant  Testfakta  Fedessa
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Tack så mycket! Vi ringer tillbaka till dig inom 24 timmar.
Ett internt serverfel inträffade. Försök igen senare!