Om Shurgard Self-Storage | Shurgard
✓ Första månadshyran 1 kr * ✓ Gratis bokning & avbeställning ✓ Ingen depositionsavgift
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Meny Menystängning
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Genom att ange din e-postadress accepterar du att vi kan kontakta dig via e-post.
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Tack så mycket! Vi ringer tillbaka till dig inom 24 timmar.
Ett internt serverfel inträffade. Försök igen senare!

Om Shurgard Self-Storage

Vi erbjuder en enkel magasinering för hushåll, enskilda personer och företag genom att erbjuda flexibla kontrakt och enastående kundservice i anläggningar som är specialbyggda för magasinering.

Marknadsledande

Shurgard Europe är den största entreprenören, ägaren och operatören av privata magasineringslösningar i Europa – med 36 anläggningar i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Örebro, Östergötland och Västmanland. Sammanlagt har vi över 200 förrådsanläggningar i 7 europeiska länder. Våra förrådsanläggningar ligger alltid på väl synliga och lätt tillgängliga platser och betjänar för närvarande mer än 140 000 kunder.

Läs mer om vårt företags bakgrund och värderingar

Våra kunder

Våra kunder är företag, familjer och enskilda personer. De kommer till oss när de flyttar, renoverar, reser, studerar eller behöver extra utrymme. Och deras omdömen om vad vi gör är ganska smickrande.

Arbeta hos Shurgard

Shurgard erbjuder möjligheter för personer med olika intressen och erfarenhet – både på våra förrådsanläggningar och på våra bolagskontor. Eftersom våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, tror vi på att satsa tid och resurser på dem.

Vi utbildar och utvecklar dig tills du når din fulla potential – både yrkesmässigt och personligen – för att se till att du får maximal tillfredsställelse av att vara en del av Shurgards team.

Läs mer om att bli en del av Shurgards team

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Du hittar oss här:


Shurgard Sweden AB
Norra Vallgatan
211 22 Malmö 70
info@shurgard.se
Registrerat i Sverige: 556750-1803
Momsregistreringsnummer: SE 556750180301

 

* Kampanjvillkor
Faktiska förrådsstorlekar kan skilja sig från ungefärliga storleksangivelser. Var noga med att inspektera förrådet innan du hyr det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa