Vår ledning | Shurgard Self-Storage
✓ Första månadshyran 1 kr * ✓ Gratis bokning & avbeställning ✓ Ingen depositionsavgift
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Meny Menystängning
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Genom att ange din e-postadress accepterar du att vi kan kontakta dig via e-post.
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Tack så mycket! Vi ringer tillbaka till dig inom 24 timmar.
Ett internt serverfel inträffade. Försök igen senare!

Vår ledning

Marc Oursin

Chief Executive Officer

Marc Oursin

Marc Oursin har varit VD för Shurgard Europe sedan januari 2012.

Oursin har haft olika ledande befattningar hos stora återförsäljare. Under 2010 och 2011 lyckades Oursin vända utvecklingen för Sport 2000 i Frankrike med riskkapitalbolaget Activa Capital. Han började sin professionella karriär med Promodès 1987–1995 i Frankrike och Schweiz, överfördes sedan till Carrefour mellan 1995 och 2009 i Frankrike, Thailand, Sydkorea, Taiwan och Belgien.

Han tjänstgjorde också utomlands i styrelserna för de olika franska handelskamrarna. Oursin har en MBA från Essec Business School i Paris och en examen i lantbruksteknik från AgroParisTech.

Jean Kreusch

Chief Financial Officer

Jean Kreusch

Jean Kreusch anslöt sig till Shurgard 2003 som koncerncontroller. Han har varit finanschef från och med juni 2005 och som sådan är han ansvarig för finans, verksamhetsanalys, prissättning och marknadsföring. Han tjänstgjorde även som VD ad interim från juni 2010 till december 2011.

Kreusch anslöt sig till Shurgard från Latexia, där han arbetade från augusti 2000 och där hans ställning var vice ordförande för finans och administration. Innan dess hade Kreusch haft befattningen som chef för koncernredovisning och beskattning med European Vinyl's Corporation 1996–2000. Han tillbringade de fyra åren mellan 1992 och 1996 på Holiday Inns huvudkontor för Europa, Afrika och Mellanöstern som chef för finansiell planering och chef för ledningsinformation.

Kreusch har en examen i företagsekonomi och finans från ICHEC Business School.

Duncan Bell

VP Operations

Duncan Bell

Duncan Bell anslöt till Shurgard i april 2009 som Market Manager för Storbritannien. Under hela 2013 var Duncan också Market Managerför Nederländerna.

Duncan kommer tidigare från resebranschen där han arbetade för Travelbag som försäljningschef och sedan chef för Travelbag 2006–2008. Dessförinnan arbetade Duncan som General Manager för Trailfinders i Manchester, Glasgow och London 1992–2006.

Duncan har en BA (Hons) i ekonomisk historia vid universitetet i Sheffield.

Ammar Kharouf

VP Human Resources and Legal

Ammar Kharouf

Ammar Kharouf började på Shurgard i mars 2014 som General Counsel, VP Human Resources och Legal. Ammar anslöt till Shurgard från Public Storage, där han tjänstgjort i rollen som VP Chief Litigation och Operations Counsel i ca 9 år.

Innan Public Storage arbetade Ammar för en privat internationell advokatbyrå.

Ammar har en B.A. i internationella relationer från American University och en juristexamen från University of California, Hastings College of Law.

Jean-Louis Reinalda

VP Real Estate

Jean-Louis Reinalda

Jean-Louis Reinalda började hos Shurgard i oktober 2015 som vice VD för fastigheter.

Jean-Louis kom till Shurgard från Media Saturn Holding GmbH där han arbetade under 5 år som direktör för fastigheter Benelux och 4 år som direktör för fastigheter Nederländerna. Dessförinnan var han chef för fastigheter på Leen Bakker Holding.

Jean-Louis har en doktorsexamen i holländsk lag och en executive master i fastighetsförvaltning.

* Kampanjvillkor
Faktiska förrådsstorlekar kan skilja sig från ungefärliga storleksangivelser. Var noga med att inspektera förrådet innan du hyr det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa