Våra magasineringsexperter | Shurgard
✓ Första månadshyran 1 kr * ✓ Gratis bokning & avbeställning ✓ Ingen depositionsavgift
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Meny Menystängning
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Genom att ange din e-postadress accepterar du att vi kan kontakta dig via e-post.
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi tillbaka till dig.
Tack så mycket! Vi ringer tillbaka till dig inom 24 timmar.
Ett internt serverfel inträffade. Försök igen senare!

Våra medarbetare

För våra medarbetare är kundservice det allra viktigaste. De är beredda att hjälpa till som inga andra i magasineringsbranschen.

Kunniga, entusiastiska, engagerade

Hela vår personal är ytterst kunnig om allt som har att göra med magasinering – från förråd och magasineringsanläggningar till trygghet och säkerhet. Det beror på att vi satsar tid och resurser på att utbilda och utveckla våra anställda för att försäkra oss om att våra kunder får verkligt positiva upplevelser.

Professionell och lyhörd inställning

Vi är medvetna om att magasinering ofta används i samband med livsförändringar eller i stressande situationer. Vår personal är lyhörd för detta med sin lugna, vänliga inställning. De förstår att varje kunds situation är unik.

Kundernas synpunkter

”Mkt bra service! Alltid väl mottagen och mkt proffsig, kompetent och hjälpsam personal! Har använt Shurgard till och från under många år och har endast positiva intryck. Jag kan varmt rekommendera Shurgard till alla som nån gång funderar på eller behöver magasinera sitt boende. 10/10!”
--- Kund hos Shurgard Lund

”Jag blev bra bemött och fick all information jag behövde och man lyssnade till mig och svarade på mina frågor på ett sätt som gjorde att man till och med vill söka arbete hos Shurgard i framtiden. Min familj har varit kund hos Shurgard förut och vi kommer välja dem igen om vi skulle behöva ett förråd, och jag personligen kommer rekommendera Shurgard till alla som behöver ett förråd. ”
---Kund hos Shurgard Uppsala

Läs alla kundrecensioner

De anställdas synpunkter

”Inget får mig att må bättre än att veta att jag kan göra skillnad genom att hjälpa mina kunder efter bästa förmåga.”
---Medarbetare på Shurgard Södertälje

”Jag tycker om att träffa nya människor i min vardag, det är vad jag är bäst på. Och att veta att jag kan vara till hjälp gör det hela ännu bättre."
---Medarbetare på Shurgard Högdalen

* Kampanjvillkor
Faktiska förrådsstorlekar kan skilja sig från ungefärliga storleksangivelser. Var noga med att inspektera förrådet innan du hyr det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa